Levertijd & verzendkosten
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden een snelle levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

  • De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten binnen Europa.
  • Landen buiten Europa betalen € 10,- verzendkosten.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post NL. Leveringen in het buitenland kunnen overgedragen worden aan partners van Post NL Over het algemeen zal de aflevering binnen Nederland de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Aflevering van pakketten in het buitenland zullen langer duren. Daarin zijn wij afhankelijk van de vervoerder.

Bedenktijd/retour
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst retour te zenden.

Retour zenden

  • Meld uw retour aan d.m.v. een mailbericht op info@nulljosilouis.com met als onderwerp: “Retourzending”.
  • Vermeld in de mail het retour te zenden product.
  • Vermeld het aankoopbedrag van het retour te zenden product.
  • De reden van retourzending
  • Verzend het retourpakket binnen 2 dagen na aanmelding van het retourbericht.
  • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, stuurt u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking retour aan:

Josi Louis / Unit 45
Stadhouderslaan 9
2517 HV  Den Haag
Nederland.

  • Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag en de kosten van de retourzending met een maximum van € 10,- binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.


Product ruilen
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@nulljosilouis.com onder vermelding van “Ruilen”.  Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Verkeerd bezorgadres doorgegeven
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@nulljoslilouis.com onder vermelding van “verkeerd bezorgadres”. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.